true focus-6846.jpg

Organisatie

Gideon is de voorzitter van de NST-commissie. Contacten gemeente, sponsors en vrijwilligers van het gezelligste pinkstertoernooi van Nederland.

Matthijs is van de toernooiorganisatie, dagcoördinatie en centraal aanspreekpunt voor onze gasten.

Carlos is verantwoordelijk voor de feesten. Samen zorgen zij voor 3 dagen feest. Vrijdag in de kantine, op zaterdag en zondag in de grote feesttent. Zij regelen de DJ’s, bands en koele drankjes.

Frank verzorgt de PR en is de organisator van het NK 1-1 korfbal. Dit doet hij samen met zijn goede vriend en ex-international Barry Schep. Met 1500 bezoekers is dit toernooi uitgegroeid tot een van de drukste evenementen op de korfbalkalender. Op de dag zelf is Frank speaker van het NK 1-1 korfbal.

Roy is de man van het interweb. Naast deze social media uitdaging verzorgt Roy ook het programmaboekje voor de deelnemers, ook  ondersteund hij Matthijs bij het toernooi. ook is hij wat extra spiermassa onder het motto: "niet lullen maar poetsen".

Duke is in 2017 bij de organisatie betrokken geraakt. hierbij heeft hij diverse taken op zich genomen maar hij houdt zich vooral samen met Pepijn en Carlos bezig met de feesten.

Pepijn is al jaren actief achter de schermen van het NK 1-1, in 2017 is hij officieel toegetreden tot de organisatie van het NST, hij ondersteund Frank bij het NK 1-1 en is medeverantwoordelijk voor de feesten.

 

Wat niet vergeten mag worden: zonder de immense steun van de hele vereniging zijn de 6 organisatoren nergens. En is het NST voor alle deelnemers niet zo geweldig als dat het dit jaar wordt!